Kroner og broer

Fedasz Dental Clinic


Hvorfor velge oss

  • Enestående all-inclusive klinikk
  • 23 års erfaring
  • Rimelig pris
  • Full garanti på vårt arbeid
  • Hotell på stedet
  • 1000 nye fornøyde kunder hvert år

Beste priser

Til prislisten »


Fedasz Dental på Facebook


Spar 7O% på porselenskroner og broer

Hos Tannsenteret lager vi alle typer porselenskroner og broer av høy kvalitet. Klinikken har tannlegekontorer og tannteknisk laboratorium i samme bygg som forsikrer en unik kvalitetsgaranti. Teamet i laboratoriet består av høyt kvalifiserte og erfarne teknikere. De bruker den mest moderne teknologien og de beste materialene ved porselenskroner og broer. Vi tilbyr 5 års garanti på porselenskroner og broer.

Vakkert smil på noen dager!

Vi lager porselenskroner og broer på kort frist av garantert høy kvalitet.
Ved laging av porselenskroner og broer sparer du 70% i forhold til norske priser.

hos oss i Norge du sparer
Porselenskrone 2.100 5.000 2.900

Jeg vil ha mer informasjon om porselenskroner og broer

Krone og bro renoveringer er holdbare og estetiske løsninger. De er utviklet for å renovere tenner som er dårlige, skadet eller mangler. Uten å ta hensyn til hvor skadete tennene dine er, kroner eller broer vil gi deg et vakkert smil igjen.

Kroner oppklarer estetisk nød, tilbakefører tann funksjoner og forbedrer munnhelsen. I situasjoner når tennene har mange nedbrutte fyllinger, kan en tannkrone beskytte og bevare resten av den naturlige tannen. For å forbedre ditt smil kan metallfri, tannfarget krone også erstatte den gamle porselenskronen støpt på metall. Etter rotkanal behandling kan tannlegen plassere en krone over resten av tannstrukturen for å forsterke tannen og bevare tannfunskjonen.

I situasjoner av tanntap hindrer en bro resten av de naturlige tennene fra bevegelse så er ansiktet estetisk og tannhelsen er ikke kompromittert. Broer kan også levere et permanent, uflyttbart alternativ til flyttbare delproteser. Hvorvidt de er støttet av naturlige tenner eller implantater, kan broer gi deg en naturlig estetikk og stabile tyggeflater.

 

Både kroner og de fleste av broene er faste protetiske enheter. I motsetning til flyttbare enheter, som proteser som du kan ta ut og rengjøre daglig, er kroner og broer sementert på eksisterende tenner eller implantater og kan bare fjernes av tannlegen.

Kroner og broer kan vare livet ut, men noen ganger kan de løsne eller falle ut. Det viktigste du kan gjøre for å sikre lang levetid på krone eller bro er å praktisere god munnhygiene. En bro kan miste sin støtte hvis tennene eller benet som holder den på plass er skadet ved tannsykdom. Hold tannkjøttet og tennene friske ved å pusse med fluor tannkrem to ganger om dagen og med tanntråd daglig. Besøk tannlegen og tannpleieren jevnlig for kontroll og profesjonell rengjøring.